El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó demana perdó públicament per haver-se saltat el confinament
  • CA

Tamara Falcó ha tornat a ser la protagonista de la tertúlia d’El Hormiguero. La filla d’Isabel Preysler ha estat notícia aquesta última setmana en publicar-se unes fotos seves de la mà d’un enginyer, a qui se la veia fer petons als llavis molt apassionats. La confirmació d’aquesta nova relació fa que tots els flaixos l’apuntin, el que li ha donat ales a Pablo Motos per preguntar-li sobre el tema. Ella, avergonyida, reconeixia que és cert: “Sortim junts des del setembre. Som molt feliços junts, la veritat. Però no m’imaginava que la pressió mediàtica seria tan forta. De fet, m’envien missatges dient-me que ja sonen campanes de boda de cara a finals de mes. És una mica estressant el tema, per què volen que vagi tan ràpidament?”. 

Sincera i divertida, la marquesa de Griñón agrada molt en el seu paper de col·laboradora. Ara bé, Pablo Motos no s’ha estat de recriminar-li públicament que se saltés les normes de prevenció de la Covid, el que se sap gràcies a les fotos en les quals se la veia amb el xicot: “He de confessar que és cert que m’he saltat el confinament i ho sento. Quan vaig entrar al restaurant de La Moraleja em vaig adonar que no hauria d’estar allà, perquè venia de Madrid i allà havien aïllat. Vaig intentar sortir del restaurant però ja hi havia premsa a la porta esperant-me”. 

Per tal d’intentar justificar-se d’alguna manera, ha deixat caure que el problema és que hi ha massa normes: “Hi ha tants canvis en la normativa que alguns a vegades se m’escapen”. 

Tamara Falcó, durant l’últim programa d’El Hormiguero / Antena 3

De fet, aquest no és l’únic cop que l’han vist fent cas omís de les normes: “Vaig anar a l’aniversari d’un amic i vaig incomplir el toc de queda nocturn. L’únic que volia era intentar allargar el moment perquè no m’enxampés la premsa i al final se’m va fer tard. Total per a res perquè encara eren allà esperant-me”. 

El presentador ha aprofitat per repassar les normes de cara a Nadal i li ha demanat que se les apunti per no tornar a equivocar-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa