El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó sense filtre: “El metro de Madrid fa molta pudor”
  • CA

Tamara Falcó és el fitxatge estrella d’aquesta nova temporada a ‘El Hormiguero’. Tenir-la com a tertuliana és tot un encert, tenint en compte els grans moments que protagonitza. Si la setmana passada la vam veure fent mofa sobre el seu títol de marquesa i dels 20 kg que s’ha aprimat, aquest dijous ha deixat un parell d’escenes encara més cridaneres.

Tot començava amb un encàrrec de la seva mare, Isabel Preysler: “L’has fet grossa, Pablo Motos. La setmana passada vam dir una cosa sobre mami i he d’aprofitar ara per demanar perdó”. El presentador, sorprès, li demanava explicacions sobre què havien fet: “Vam dir que ella m’havia acompanyat al convent, però no va ser així. És una història molt llarga i haurà de venir ella a explicar-ho. Però vaja, ja està dit, mami. En el meu primer dia de feina! He seguit el guió que em vas donar”. 

 

 

I d’aquí, a participar en una tertúlia molt simpàtica amb Nuria Roca i Juan del Val. Havien de confessar una olor que els desagradés particularment, el que ha deixat un moment televisiu que farà parlar molt. I és que Tamara no té pèls a la llengua ni vergonya a dir el que pensa: “L’olor que més fàstic em fa és la del metro de Madrid a partir de les tres de la tarda, l’odio. Crec que l’haurien de ventilar més”. Una afirmació que deixava tots amb la boca oberta: “Però tu vas en metro?”. Tamara, sincera, reconeixia que només molt de tant en tant: “He anat en metro algun cop i fa molt mala olor. Però vaig variant, alguns dies vaig en taxi o d’altres en bicicleta”. 

També ha parlat sobre el seu gust sobre els homes, el que torna a deixar una cita ben curiosa: “Un home generós resulta atractiu, perquè un garrepa no agrada i sembla més lleig. Després hi ha cada guapo més ximple…”. Una col·laboració que promet deixar grans moments. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa