El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó queda en evidència en una conversa delirant amb Carmina Barrios
  • CA

Tamara Falcó ha estat la convidada del programa de Masterchef d’aquesta setmana, un programa culinari que ha rebut amb els braços oberts a la guanyadora de la seva última edició. El que més ha cridat l’atenció de la seva participació exprés ha estat una anècdota surrealista i molt inesperada, per això. La filla d’Isabel Preysler parlava amb Carmina Barrios, l’actriu i mare de Paco León, quan Jordi Cruz li preguntava com saludaria a la Preysler si la conegués: “Encantada de conèixer-te, chochi. Bé… No, realment no li diria chochi, encara que ella té chochi també”, acabava dient. El cuiner començava a riure escandalosament i Tamara reaccionava amb una frase que ha fet molta gràcia als teleespectadors: “Què vol dir chochi? És un apel·latiu tendre?”.

Carmina i Jordi Cruz se la quedaven mirant bocabadats, però realment no els sorprenia que la socialité més pija de la televisió no conegui aquest llenguatge vulgar. La part més divertida de la conversa arribava llavors, quan Carmina intentava buscar sinònims per explicar-li a Tamara què volia dir amb chochi: “Doncs bé, significa charlota“. La marquesa de Griñón seguia sense entendre el símil, el que forçava a l’actriu a ser encara més directe: “Tu saps què és allò que tens entre les cames? Doncs això, un chochi“.

La conversa ha donat molt de si i una bona part de l’audiència se n’ha mofat a Twitter, tot destacant el xoc entre el món més col·loquial i andalús de Carmina amb les altes esferes en les que es mou Tamara Falcó. Poc després, Jordi Cruz se’n reia: “És molt innocent… Hi ha coses normals que es diuen i ella no les capta”. Una nova anècdota amb la col·laboradora d’El Hormiguero com a protagonista que la deixa en evidència i que demostra que no està acostuma al llenguatge de carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa