Tamara Falcó s’acomiada de l’àvia d’una manera molt emotiva

La filla d'Isabel Preysler ha compartit un escrit en el que reconeix que no fa més que plorar

La mare d’Isabel Preysler, Beatriz Arrastia, va morir la setmana passada als 98 anys. Tota la família s’ha bolcat amb la socialité per donar-li ànims en un moment molt dolorós, en haver d’acomiadar un familiar amb qui estava molt unida. La seva filla Tamara Falcó no s’havia pronunciat fins ara, que ha volgut dedicar unes paraules molt tendres a la seva àvia. Per tal de fer-ho, ha compartit una fotografia en blanc i negre en la que apareix a sobre de l’àvia quan ella era encara una nena.

“Hi ha persones que canvien la teva vida cap a millor. La meva àvia Beba ha estat una d’aquestes persones. Ha estat un exemple d’elegància, fortalesa, bon humor i estima. Quan em sentia sense forces, anava, m’estirava al seu costat i tot anava millor. Era constant, pacient i amb una fe incorruptible. Sento pau sabent que ha estat una de les escollides de Déu i que ara em cuidarà des del cel. A mi i a tots. Tot i així, no puc evitar que em caiguin les llàgrimes mentre escric això perquè la trobo a faltar i sempre serà així. T’estimaré sempre, Bebita meva”, ha escrit la col·laboradora d’El Hormiguero.

Tota la família s’ha traslladat a la casa familiar per estar units en aquests moments. A poc a poc han anat tornant a la rutina, però, tot intentant recuperar el somriure i homenatjar l’àvia amb els seus següents passos.

Nou comentari