El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sylvia Pantoja: “Paquirri tenia devoció per mi i era mútua”
  • CA

La cosina d’Isabel Pantoja, Sylvia Pantoja, ha estat de ple en la guerra del clan Pantoja. La cosina de la cantant ha participat en la tercera entrega de ‘Cantora, la herencia envenenada’, i no s’ha tallat ni un pèl a l’hora de parlar d’Isabel i de Paquirri. Fa anys que Sylvia Pantoja, també cantant, no té relació amb la seva cosina, i en moltes ocasions la pròpia Sylvia ha deixat entreveure que la culpable que la seva carrera musical no hagi anat del tot bé ha estat la seva cosina Isabel: “Ha fet coses sota mà que m’han perjudicat i molt”.

Sylvia Pantoja va viure molt de temps en companyia d’Isabel Pantoja i del torero Paquirri, temps en el qual va forjar grans llaços amb ell, al qual recorda amb molt d’afecte, i insinua que tenien una relació molt propera: “Paquirri sentia devoció per mi i era una cosa mútua, però no era una cosa bruta com ells ho han volgut entendre, jo en aquells dies era una nena, jugava amb nines”.

 

Jorge Javier Vázquez i Sylvia Pantoja | Telecinco

Destapa els gelos de la Pantoja

Durant el programa, Sylvia ha assegurat que la cantant sentia gelosia malaltissa per la relació que mantenia amb el torero, malgrat que ella només era una nena: “Jo vaig arribar a Cantora quan tenia 15 anys (…) Vull dir que jo al principi a la meva cosina l’adorava, jo la veia molt afectuosa, l’estimava molt, era molt amable amb mi (…) Ella va començar a canviar quan va arribar Paquirri a la seva vida, tenia comportaments estranys amb mi (…)”.

I continua: “Recordo quan va arribar el bateig de Kiko, ella em va regalar un vestit blanc i jo estava assajant per a actuar en el convit; va entrar Paco i en veure’m assajar em va dir que ho feia molt bé i que estava molt maca (…) En aquest mateix moment Isabel va anar a posar-se una bata de cua amb tanta ansietat que fins i tot es va trencar una ungla, em tenia gelos, era ridícul que una artista del seu calibre competís amb mi”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa