El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Atac unànime a Susanna Griso per mofar-se d’aquells que fan teletreball
  • CA

Susanna Griso està centrant els programes d’Espejo Público a analitzar la progressió de la crisi del coronavirus a Espanya. Informa amb tot detall, comparteix les últimes hores… i també deixa caure la seva opinió. Precisament aquest últim gest és el que ha enfadat a bona part dels seus teleespectadors, que han denunciat a la xarxa unes declaracions que ha fet al respecte molt controvertides.

I és que la presentadora ha fet un comentari en broma que no ha fet gens de gràcia: “Com s’agraeix avui no fer teletreball. Com s’agraeix. I ho sento perquè el sacrifici de veritat és el que fan vostès, a les seves cases”, deia mentre reia. Una apreciació que li ha provocat un munt de crítiques a la xarxa.

“Susanna Griso es mofa de tots aquells que estem confinats a casa mentre ella no ho està. Després de veure com animava la gent a sortir el 8M a manifestar-se tot i el coronavirus, ja no sé com em sorprèn”, “Això de Susanna Griso no és com perquè desaparegui dels mitjans de comunicació per sempre? Antena 3, crec que ja n’hi ha prou de gilip… d’aquesta senyora”, “Quina vergonya aliena fas” o “La culpa d’això que fa Susanna Griso és nostra, primer, per donar-li audiència. I segon d’Antena 3 per tenir-la contractada encara” són només algunes de les crítiques més suaus que ha rebut.

El nom de la presentadora s’ha tornat a convertir en tendència a la xarxa, però de moment ella no s’ha pronunciat al respecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa