Susanna Griso: “Sempre he mantingut equidistància en el tema català”

A ‘Liarla Pardo’ han entrevistat Susanna Griso en el marc de la celebració dels 30 anys d’Antena 3. La presentadora va estar comentant amb Cristina Pardo l’evolució de la cadena i també de la política durant aquestes tres dècades. La situació que es viu a Catalunya va sortir a relluir, el que ha tornat a col·locar Griso en el centre de la diana mediàtica.

“És veritat que als periodistes que som catalans se’ns exigeix un posicionament dins del conflicte. Durant molts anys sempre m’he jactat de mantenir certa equidistància. La gent em deia, crec que en positiu, que no sabien situar-me d’un costat a un altre. Intentes ser objectiva i tenir honestedat en el que fas, però ha arribat un moment en el qual t’has de retractar i sent catalana a Madrid has de deixar molt clar que ets constitucionalista”, assegurava. “Mai no he estat nacionalista. I Puigdemont? Ell mai no ha fet autocrítica”. 

Susanna Griso a 'Liarla Pardo'   La Sexta

Susanna Griso a ‘Liarla Pardo’ / La Sexta

També ha comentat què pensa de la caiguda de Ciutadans: “No m’ho esperava. Ciutadans és una joguina que es va crear perquè la governabilitat d’Espanya no depengués del nacionalisme i independentisme. Passava per ser un partit de centre que podia pactar amb la dreta i l’esquerra. Quan tens aquesta oportunitat i la menysprees perquè has decidit que el teu lloc està substituint el PP i que no vols ser vicepresident, sinó que vols ser president… Em sorprèn la miopia política de Rivera, que crec que tenia molt d’olfacte. Com no veia que això el portaria a la desaparició? Vaig pensar que tindria càstig, però no tan estrepitós”. 

Nou comentari