El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso es posa a plorar en directe i sorprèn l’audiència: “No em graveu, si us plau”
  • CA

Mamen Mendizábal ha acudit aquest dimarts a Espejo Público per promocionar el seu nou espai, anomenat Palo y Astilla. En ell, diverses personalitats faran homenatges als seus pares, una idea molt emotiva amb la qual pretenen captivar l’audiència de la cadena.

Un dels primers convidats ha estat Xavier Sardà, qui ha parlat de la mort de la seva mare quan ell només tenia vuit anys i també de la de la seva germana, Rosa María, que morir el juny passat: “Rosa María va agafar la mà de Xavier el dia que va morir la seva mare i no el va deixar anar en cap moment”, resumia. Unes paraules que provocaquen que Susanna Griso trenqués a plorar en directe, una escena mai no vista en el seu programa.

Susanna Griso plora en directe a ‘Espejo Público’ / Antena 3

La presentadora barcelonina era incapaç d’evitar les llàgrimes, per la qual cosa demanava a realització que deixessin d’enfocar-la: “No em graveu, us ho demano si us plau”. Un tema delicat que l’ha compungit: “Mamen, no et porto més al programa. M’has fet plorar… feia molt que jo no plorava tant. Parlen dels meus germans i em poso a plorar…”. Cal recordar que l’any passat la família de la catalana va trencar-se amb la sobtada mort de la seva germana, el que deu haver recordat en parlar d’aquesta història.

Una imatge poc habitual de la presentadora, que aquesta nit reapareixerà a televisió en ser la convidada d’El Hormiguero d’avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa