Susanna Griso revela que podria haver mort per culpa de la bogeria que va fer quan era petita

La presentadora catalana revela que va patir un accident en la seva infància que gairebé acaba en tragèdia

A Espejo Público estaven comentant l’última entrevista de Malú, en la que confessava que pateix per les entremaliadures de la filla, quan Susanna Griso revelava que ella també va espantar els pares quan era petita en dos accidents que podrien haver acabat en tragèdia.

La presentadora ha compartit amb els companys i els teleespectadors dues anècdotes en les que, sense saber-ho, va posar en perill la seva vida quan era una nena. El problema? Que somiava amb ser espia i això li donava ales a intentar imitar escenes perilloses que veia a les pel·lícules. En una d’elles, Griso va cometre la imprudència de saltar des d’un cotxe en marxa per imitar James Bond: “Ho vaig veure en una pel·lícula i vaig pensar que jo també seria capaç de fer-ho. Estava convençuda que podria volar”.

Un gran ensurt per als pares, igual que un altre més endavant quan la catalana va clavar-se una agulla en un genoll: “M’estava arrossegant per terra amb tan mala sort que se’m va clavar una agulla a la ròtula. L’agulla es va trencar i el capçal es va quedar a dins de la pell. Li vaig dir a la meva mare que em feia mal el genoll, però no em va fer cas pensant que seria un curtcircuit per haver-me apropat a un cable. Quatre hores més tard em van haver de portar corrents a l’hospital perquè no podia moure la ròtula”. Encara avui té la marca de la cicatriu, tal com ha mostrat.

Susanna Griso mostra la cicatriu d’una entremaliadura de petita / Antena 3

Unes anècdotes que han fet molta gràcia a l’audiència i que han tret a la llum la vena més trapella de la infància de Susanna Griso.

Comentaris

    M'importa una merda 04/06/2021 10:13 pm
    M'importa una merda el que fa o deixa de fer la trepa de paràsits de ponent. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari