El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso revela la història del fill que té en acollida: “Va arribar aquí en pastera”
  • CA

Susanna Griso està vivint el primer estiu com a dona separada, una solteria que no experimentava des de fa més de vint anys. El canvi ha estat important, però la presentadora té al seu costat els tres fills que va tenir en comú amb el periodista català. La seva primera imatge pública ha estat a la gala Starlite, un esdeveniment social que va aprofitar per concedir una entrevista a la revista ¡Hola!. En ella revela la història de Koudus, el jove de Ghana que va acollir fa dos anys.

“L’estimo molt. Realment, sempre dic que tinc quatre fills. En Koudus estava en un centre d’acollida i als 16 anys, d’un dia per l’altre, el van fer fora. La meva germana, que treballa a una fundació de Barcelona que ajuda nois joves extutelats, em va trucar i em va dir que aquella nit en Koudus hauria de dormir al carrer, que era un bon noi i que aprèn ràpidament. Li vaig dir que l’havíem d’ajudar i ella el va acollir a casa seva i jo li pago els estudis. Ara està estudiant un curs de formació professional d’enginyeria informàtica”, explica.

El jove ghanès es va quedar orfe amb només quatre anys. Vivia amb l’àvia i la germana quan va començar aviat a treballar en una plantació de cacau. Només tenien diners per enviar un dels dos nens a Europa i ell va començar a viatjar. Va arribar a Europa gairebé de casualitat, només volia anar allà on hi hagués feina. Va arribar a Almeria en pastera i d’allà va traslladar-se fins a Barcelona. Va ingressar en un centre de tutela però, com us deia, el van expulsar. Té una intel·ligència prodigiosa i una capacitat de superació que em té impressionada”.

Susanna Griso, en un dels últims dies de feina abans de les vacances / Europa Press

Una Susanna Griso molt orgullosa d’ell i dels seus altres tres fills, dos biològics i una nena adoptada de Costa de Marfil. La catalana ha rebut premis per la seva labor filantròpica, una solidaritat que demostra dia a dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa