Susanna Griso torna a la feina després d’unes festes difícils: “Estic molt sensible”

La periodista ha tornat a la feina després de filtrar-se la separació del marit

Susanna Griso ha tornat a Espejo Público després de les vacances de Nadal. Aquestes festes han estat diferents i més dures per a la presentadora, que fa només un parell de setmanes el seu marit i ella decidien separar-se després de 23 anys junts. Susanna i Carles Torras posen fi a un matrimoni que els ha aportat tres fills en comú, una ruptura sorpresa que deixava tothom amb la boca oberta.

El representant de la barcelonina va assegurar que Susanna i Carles passarien junts el Nadal, el que evidenciava que mantenen una bona relació malgrat la separació: “Estan en un parèntesi de parella“.

Aquest dilluns l’hem vist en directe després de les vacances, somrient i professional com sempre. No ha volgut fer referència al seu divorci, però sí que ha confessat que es troba en un moment difícil: “He tornat de les vacances molt sensible…”. Unes festes diferents que ha aprofitat, curiosament, per ampliar la família: “Que sapigueu que ja tinc dos gossos a casa. Tinc una llebrera adoptada i una pomerània en acollida”.

Susanna Griso torna a la feina després de les vacances de Nadal / Antena 3
Susanna Griso torna a la feina després de les vacances de Nadal / Antena 3

Fidel a la discreció i hermetisme que la caracteritzen, la presentadora no ha volgut dir res més al respecte. Caldrà esperar per saber com acaba tot plegat.

Nou comentari