Susanna Griso: “A vegades m’he sentit injustament tractada”

La catalana concedeix la seva entrevista més personal, la primera després de la separació

Susanna Griso ha concedit una de les seves entrevistes més personals a El Faro, el programa nocturn de la Cadena SER. La periodista catalana ha recordat la seva infància, ha parlat dels pares i s’ha sincerat sobre el moment personal que travessa després del seu primer estiu com a dona separada. Griso és la petita de set germans, tots amb molta diferència d’edat respecte a ella. El seu naixement va arribar una mica de casualitat, tal com ella reconeix: “La meva germana ara tindria 76 anys, hi havia molta diferència entre nosaltres… Els meus pares van tenir els sis fills molt seguits i quan la meva mare es va relaxar, quan pensava que ja tenia la menopausa, es va quedar embarassada de mi. Només nou mesos després va néixer la meva neboda, així que el meu tro va durar poc”.

La seva família es dedicava al món empresarial, però ella mai no es va sentir captivada per això: “Fa 30 anys que treballo de periodista i em sento molt viva. He rebut molts premis i això m’afeixuga, perquè penso que no me’ls mereixo. El reconeixement i les bones audiències formen part de la cara més dolça de la professió, però he de viure moments molt durs amb moltes crítiques. Em sento decebuda per la falta de companyonia d’alguns companys de professió i sí, algunes vegades m’he sentit injustament tractada. No han estat més de quatre vegades en tots aquests anys i sempre em recupero ràpidament. Abans tenia molta més sensibilitat i per això pensava que no triomfaria en el periodisme. Ara, però, sento que tinc ganes de lluitar i que professionalment estic peleona. Hi ha moltes coses a explicar i em sento obligada a ser crítica amb el poder i empàtica amb els vulnerables”.

Enamorada del mar, confessa que després de tants anys a Madrid troba a faltar poder anar a nedar cada matí: “Sóc molt mediterrània, sí, i sempre passo les vacances a prop del mar. De fet, és habitual veure’m nedant cada matí durant més de 45 minuts”. La presentadora ha parlat meravelles dels pares, als que assegura que li encantaria tornar a veure: “Els trobo a faltar… I sento que tinc moltes coses d’ells, em reconec sobretot en el meu pare. Era un home molt passional, que es queixava molt però alhora era molt tendre. Tenia tanta energia… Mai no es cansava i això és una mica el que em passa a mi. No conec els meus límits. A vegades no m’adono que fa moltes hores que treballo i també tinc molta energia quan faig esport”.

Susanna Griso es va divorciar del marit a finals de l’any passat, una decisió de la que no ha volgut donar detalls. El que sí que ha deixat clar, però, és que ha superat aquest mal moment i que torna a somriure: “Em trobo en un moment personal bastant dolç“.

Comentaris

    mala peça 10/09/2021 1:28 pm
    tu has guanyat a pols, reps el que sembres, als catalans, a Catalunya, has fet molt de mal, molt mala premsa, pots cobrar un paston per fer la feina, però el que no pots fer és el que fas cada dia, anar en contra de la teva terra i de persones innocents
    GAVANENC 10/09/2021 1:40 pm
    Tu ets una tótila que ha donat veu als fatxes de Vox apart de fakes news sobre els proces independentista català. Au quedat a Madrid, perque catalanes com tu no en necessitem

Nou comentari