Les pitjors entrevistes de Susanna Griso, amb la mateixa famosa: “Esbroncada forta”

La presentadora catalana revela la identitat de la famosa amb qui pitjor ho ha passat durant una entrevista

Susanna Griso no ho ha pogut evitar i s’ha mostrat summament sorpresa en comentar la xocant actuació d’Esperanza Aguirre a Mask Singer. Qui havia de dir que sota la disfressa de papallona s’amagava la del PP? Que era ella aquella misteriosa dona que s’atrevia a cantar en francès davant de milers de teleespectadors… Però així era, el que també va deixar amb la boca oberta a la presentadora d’Espejo Público.

Ho estaven comentant els tertulians del seu programa quan es treia a relluir el presumpte mal caràcter d’Aguirre. Lucía Etxebarría la defensava: “Si una dona és ambiciosa ja es diu que té mal caràcter. Hi ha un munt de polítics amb el mateix caràcter que aquesta senyora”.

Ara bé, Susanna Griso no estava d’acord amb aquesta defensa: “Esperanza Aguirre té molt de caràcter i t’ho dic jo, que he tingut entrevistes molt sonades amb ella. Les dues pitjors entrevistes que he tingut en tota la meva vida han estat amb Esperanza Aguirre”.

Susanna Griso opina sobre l’actuació d’Esperanza Aguirre / Antena 3

Unes declaracions incendiàries que generaven moltíssima curiositat entre els companys: “Esperanza es va enfadar molt amb mi i va començar a respondre’m amb monosíl·labs. Vaig haver d’acabar aquella entrevista per culpa de la seva actitud. No li van agradar les meves preguntes i allò va ser tremend… Va haver-hi una forta esbroncada“.

Una discussió que hauria provocat molta tensió també en les següents entrevistes.

Comentaris

    M'importa una merda 11/06/2021 8:02 pm
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer, el que diuen o deixen de dir, amb qui carden o deixen de cardar, tota la trepa de paràsits famosos televisius de l'ermot central. Amb haver de mantenir-los en tinc prou i massa !

Nou comentari