El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso i la cosina de Felip VI, en un sopar d’amigues amb polèmica
  • CA

Susanna Griso està esprement al màxim aquestes últimes setmanes de vacances. La periodista s’ha deixat veure a la gala Starlite de Marbella, un esdeveniment social que aprofitava per posar-se al dia amb algunes amigues. Totes juntes van aprofitar per anar a sopar després d’un temps sense veure’s, una reunió de la que van deixar constància a Instagram.

La presentadora es va reunir amb Paloma Cuevas, la model i exparella del torero Enrique Ponce, i amb María Zurita, la cosina de Felip VI. Les tres van gaudir d’una retrobada plena d’abraçades i petons, en la que no va haver-hi mascaretes ni distància de seguretat. Han estat molts els seguidors de les tres que les han retret aquesta manca de responsabilitat: “Quina meravella, sembla que les famoses no es contagien”.

Elles han fet cas omís a les crítiques i han compartit un munt de fotos del sopar entre amigues. S’han dedicat tota mena d’elogis, a més a més. Un sopar d’estiu en el que han desconnectat dels maldecaps que les envolten, com el complicat divorci de Paloma Cuevas i el primer estiu sense el marit de Susanna Griso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa