El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso, caçada pels ‘paparazzi’ en el primer dia de platja
  • CA

Susanna Griso ha viatjat a Gran Canària per posar-se al capdavant d’una iniciativa d’Antena 3 a favor del turisme nacional. Tot l’equip de ‘Espejo Público’ va treballar des de les dunes, una visita que la presentadora va aprofitar per gaudir d’un cap de setmana de descans. Gràcies a això, de fet, els paparazzi de ‘Diez Minutos’ han aconseguit el seu primer robado de l’estiu. A la platja, en biquini i estupenda.

Susanna Griso, caçada a la platja pels ‘paparazzi’ / Diez Minutos

Ella mateixa parlava d’aquest primer bany de l’estiu a Instagram: “El confinament ens ha ensenyat a valorar les petites coses, com tornar a trepitjar la sorra molla, una platja que no s’acaba, el mar amb ressaca… Quants petits plaers en guaret”.

Els fotògrafs l’han captat lluint bona figura durant un dia de platja. Aquestes imatges tornen a demostrar que l’exercici funciona, ja que apareix amb un cos envejable als seus 50 anys. Amb un biquini claret i amb volants, se la veu somrient i gaudint del temps lliure després d’una temporada televisiva molt dura.

Susanna Griso, en un especial des de les Canàries / Antena 3

Aquest divendres és l’últim dia de feina abans d’agafar vacances. Encara no ha explicat on anirà, però és probable que torni a la Costa Brava o a les Balears amb la seva família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa