El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso, sobre l’adopció de la seva filla: “Vaig trigar vuit anys”
  • CA

Susanna Griso va aconseguir, després de moltíssima paperassa burocràtica, adoptar una nena fa ara un parell d’anys. La presentadora va haver d’esperar vuit anys fins que va poder adoptar una petita de Costa de Marfil, a qui s’estima amb bogeria. Sempre que parla d’ella ho fa emocionada, el que ha tornat a passar a ‘Espejo Público’.

La catalana estava parlant amb una dona que havia d’haver anat a l’Índia el passat mes de març per recollir la seva filla, el que no ha pogut fer per la crisi del coronavirus. Una història que li donava ales per comentar el complicat procés d’adopció que va haver de seguir.

“Molts ànims. Algun dia podràs anar a recollir-la, t’ho dic jo que vaig trigar gairebé vuit anys. Quan el veus i de sobte et tanquen les fronteres perquè et trobes amb una situació com aquesta… és brutal”, deia Susanna.

Susanna Griso i la filla / Europa Press

En el seu cas, els problemes van ser uns altres: “En el meu cas, va coincidir amb una guerra civil i molts canvis de govern. Tot això endarrereix el procés… Realment és una situació desesperant“. Unes noves declaracions de Griso amb les quals torna a posar de manifest que és una autèntica vergonya que tot siguin problemes a l’hora de voler donar una vida millor a aquests nens. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa