El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susana de ‘GH’, insultada per anar a una festa multitudinària: “Ho sento”
  • CA

Susana Molina ha rebut un munt de crítiques per culpa d’Omar Montes, que la va convidar a una festa multitudinària que va incomplir totes les recomanacions sanitàries i les normes de distància. Fins ara només poden fer-se reunions de fins a 15 persones, el que la guanyadora de ‘GH’ va saltar-se per acudir amb més d’un centenar. El cantant volia celebrar l’estrena del seu nou videoclip, el que els va provocar un munt de comentaris negatius.

No ha estat un bon exemple, precisament, el que l’ha forçat a demanar perdó públicament per la seva actitud irresponsable. Ha aprofitat l’escenari d’Instagram per demanar disculpes als seus seguidors, que s’han sentit ofesos amb tota la raó del món: “No vull justificar el que he fet, simplement vull demanar perdó. Vaig gravar un videoclip que es va estrenar divendres i em van convidar a la presentació. No era conscient de què em trobaria allà, si ho hagués estat, no hagués anat”.

Suana de ‘GH’ demana perdó / Mtmad

Afirma que ja ha demanat perdó a la família i als amics, però que també ho volia fer amb els seus fans: “Ho sento. He defraudat a molta gent amb aquesta irresponsabilitat… Ho sento molt. Sempre havia intentat complir amb les normes i us he animat a vosaltres a fer-ho perquè és important”. 

Ella ha estat l’única del grup que ha demanat perdó, encara que eren moltes les cares conegudes presents també a la festa. Una actitud que li ha causat molts comentaris negatius i que esperen que li faci anar més amb compte a partir d’ara. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa