El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum tots els detalls de la comunió de Rocío Flores
  • CA

Olga Moreno va deixar anar la bomba a ‘Supervivientes’, i Rocío Flores ho va confirmar, i el programa ‘Ya es mediodía Fresh’ de Telecinco ha aconseguit aclarir en exclusiva totes les incògnites sobre el baptisme, confirmació i comunió de la filla de Rocío Carrasco.

Rocío Flores recordava amb claredat que la seva mare no es va presentar, però no tenia present ni la data ni si en aquell moment vivia ja amb el seu pare o no. En els diferents platós de televisió s’ha especulat amb moltes dates i s’ha arribat a assegurar que va ser tres mesos després del tràgic succés entre mare i filla o fins i tot es va arribar plantejar que fos un any abans, però només teníem clar que el capellà que la va confirmar es dedicava al món de l’exorcisme a Madrid.

La redacció del programa dels migdies de Telecinco s’ha posat a treballar ha aconseguit tots els detalls del polèmic dia. La data, els convidats, el lloc de la celebració, les absències…

El calendari marcava el 15 de maig de 2012 quan Rocío Flores es vestia amb un bonic vestit estampat que va comprar amb Olga per a rebre els tres sagraments junts. A l’esdeveniment van assistir Antonio David Flores, Olga Moreno, alguns familiars paterns i els amics de la parella, el cantant Pitingo i la seva dona. Aquest últim assegurava davant les càmeres que no anava a celebrar-se una festa posterior per motius laborals, però només uns minuts després, tots els convidats ho celebraven en un conegut restaurant.

Per primera vegada s’han vist les còmplices imatges d’Antonio David Flores i la seva filla en un dia tan especial que pel que sembla, mai havien vist la llum per petició del pare, ja que Rocío era menor d’edat en aquell moment. Un argument contra el qual s’ha mostrat molt crítica Alba Carrillo al programa, qui assegura que Rocío Carrasco no sabia la data, no va ser convidada i no va donar la seva autorització per a aquesta celebració.

No obstant això, una diputada andalusa del Partit Popular ha confirmat en directe al programa que no es necessita l’autorització de tots dos progenitors per a prendre els sagraments: “Per a entrar a l’església no cal demanar permís”, ha afirmat, mentre que Rosa Benito ha tingut clar que Rocío Carrasco no hi hagués anat de cap manera.

La data coincideix amb el moment en el qual Antonio David Flores estava sol·licitant la custòdia de Rocío, i ella i la seva mare van haver de sotmetre’s a una anàlisi psicosocial per part de la Fiscalia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 09, 2021 | 02:01
    M'importa una merda juny 09, 2021 | 02:01
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer els paràsits de l'altiplà. Ja fem prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa