Surt a la llum què va dir Paquirri sobre la Pantoja i els seus fills 10 minuts abans de morir

"Em dedicaré a la meva família, a la meva dona, als meus fills i als meus negocis”, assegurava el torero

La guerra entre la família Pantoja es troba en el seu punt àlgid. I és per això que tots els periodistes del cor busquen informacions per aportar al serial familiar. I és en aquest context que el programa de Telecinco ‘Ya es mediodía Fresh’ ha difòs l’última entrevista que va concedir Paquirri deu minuts abans de morir a la plaça de toros de Pozoblanco. Una entrevista on el torero parla dels seus desitjos de futur, de la seva dona i dels seus fills…

Només 10 minuts abans de morir, Paquirri va concedir una entrevista radiofònica en la qual assegurava: “Jo acabaré la temporada aquí, a Espanya, i aquí a Pozoblanco que és un públic sensacional i boníssim, on m’agradaria venir el temps que em quedi de matador de toros, que no és molt, que no és molt”. En el moment de la seva mort, Paquirri tenia 36 anys i començava a comentar-se que ja no estava en plena forma: “El més important és que hi hagi polèmica, sigui bona o sigui dolenta, perquè dolenta sempre n’hi ha. Un comentarista va dir sobre mi que una retirada a temps és un èxit, i jo crec que és una injustícia perquè un senyor no pot fer un judici d’un professional només per una tarda”, comentava.

Concedia aquesta entrevista des de la mateixa plaça de toros i parlava de que marxava a fer les Amèriques mentre esperava la sortida d’Espavilado, el toro que el va matar: “No m’agrada dir l’última, sempre m’agrada dir la penúltima”, però aquella sí que seria la seva última corrida. Quan planejava la seva retirada a dos anys vista i segons les seves pròpies paraules, es veia en un futur al costat de la seva dona Isabel Pantoja: “La meva meta d’aquí a dos anys és complir vint anys com a matador de toros, seria l’any 86 i, si Déu vol, a partir d’aquí em dedicaré a la meva família, a la meva dona, als meus fills i als meus negocis”.

En relació als seus fills, Paquirri no podia estar més orgullós de tots tres: “Divins, què t’he de dir, els meus fills són per menjar-se’ls”.

Nou comentari