Surt a la llum el contingut de l’àudio d’Isabel Pantoja parlant malament de Paquirri

Antonio ha reconegut que la cinta la té ell però que no pensa treure-la al complet fins que no sigui necessari

El temps posa tot i tohom al seu lloc. Això és el que diu el popular refrany. I, ara, ha sortit a la llum una gravació d’Isabel Pantoja parlant malament del qui era el seu marit i, segons paraules seves, l’amor de la seva vida, el torero Paquirri. Així ho ha revelat al programa ‘Cantora, la herencia envenenada 3’ Antonio Escámez, el fill del marmessor encarregat del testament de Paquirri. 

Pel que sembla, i tal com han explicat persones molt properes al torero, Paquirri hauria tingut accés a una gravació en la qual se sentia parlar a Isabel Pantoja, i que li hauria dolgut profundament fins al punt de decidir separar-se de la cantant a la seva tornada d’Amèrica.

Antonio Escámez

Antonio Escámez | Telecinco

Antonio ha assegurat que Paquirri portava un temps malament, trist, i que el seu pare en aquells dies era el drap de llàgrimes del torero: “Paco algunes vegades es trobava tan malament que venia a dormir a casa meva amb el meu pare, jo sé que ells van estar parlant de canviar el testament”.

Tal com ha explicat Antonio al programa de Telecinco, algú li va fer arribar a Paquirri la polèmica gravació en la qual s’escoltava a Isabel Pantoja parlant malament de Paquirri, queixant-se de la seva manera de ser: “Deia que ella no podia imaginar que Paco fos així“. Malgrat que Antonio no va escoltar la totalitat de l’àudio, sí que ha assegurat que en el fragment que el seu pare li va mostrar s’escoltava perfectament la veu de la cantant parlant malament del seu marit.

Nou comentari