Surrealisme a Telecinco: un convidat confessa el que li han ofert pels seus serveis sexuals

Cristian Suescun viu d'una aplicació per adults on ensenya totes les parts del seu cos

Cristian Suescun, el germà de Sofia Suescun, fa temps que apunta maneres. Ja ha participat a diversos realitis de Telecinco, però ara ha fet un pas més enllà. El fill de Maite Galdeano ha descobert el seu gran talent gràcies a una aplicació per a adults en la qual, per mitjà de subscripcions, ensenya als seus seguidors parts del seu cos i fotografies d’alt voltatge.

Durant una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, Cristian ha confessat que té grans projectes al cap i és que, tal com ell mateix ha reconegut, arriba a embutxacar-se més de 6.000 euros al mes pels seus “serveis”. Però encara vol arribar molt més lluny: “Estic en converses amb una noia molt coneguda per fer cinema per a adults”. Els col·laboradors del programa de Telecinco han insinuat que la noia amb la que Cristian es planteja iniciar-se en el porno no és cap altra que Apolonia Lapiedra, tota una estrella en el gremi.

El cos de Cristian Suescun

El cos de Cristian Suescun

Tot tipus de proposicions

El fill de Maite Galdeano ha reconegut que rep ofertes més que suculentes per part dels seus seguidors: “M’han ofert fins a 10.000 euros per llepar-me-la“. Finalment, Cristian no va arribar a un acord amb aquest seguidor, però la futura promesa del cinema per a adults assegura que no es tanca a cap proposició: “Jo per 10.000 euros deixo que me la llepin, tanco els ulls i s’ha acabat”.

El col·laborador Víctor Sandoval, que ha tingut “el plaer”, segons les seves pròpies paraules, de veure els genitals de Cristian als passadissos de Telecinco, ha assegurat que el germà de Sofia ha arribat a fer aquestes pràctiques sexuals però sense rebre diners a canvi, insinuant que Cristian ha mantingut relacions homosexuals.

Cristian assegura que tant Maite Galdeano com Sofia Suescun li donen suport en la seva nova aventura professional i que estan encantades amb el seu nou gran talent. A més, ha confessat que, encara que li encanti dedicar-se a això, la seva veritable professió frustrada és la de ser pilot, i que està disposat a estudiar tot el que calgui.

Nou comentari