Jorge Javier esbronca Yiya per mofar-se del sobrepès d’una companya de ‘SV’

Supervivientes’ ha emès la seva segona gala, la que ha congregat al 29,1% dels teleespectadors. Els números segueixen sent boníssims, així com la repercussió a la xarxa. Telecinco torna a triomfar gràcies a les discussions i els problemes de convivència cada vegada més habituals. Només han passat uns dies junts, però ja hi ha concursants que no se suporten. La parella que més mal rotllo ha demostrat? Clarament, Yiya i Rocío Flores.

Yiya, que acabava la gala sent desterrada per haver rebut pocs vots de l’audiència, ha rebut una forta esbroncada de Jorge Javier Vázquez. Per què? En emetre’s unes imatges de Yiya humiliant Rocío pel seu sobrepès. De fet, se la podia sentir qualificant-la de “morsa”. Una actitud que no ha fet gens de gràcia al presentador, que ha criticat en directe que es fiquin amb ella per la seva figura.

Yiya critica Rocío Flores   Telecinco

Yiya critica Rocío Flores / Telecinco

Yiya s’ha volgut justificar, en assegurar que no es referia al seu sobrepès amb aquest qualificatiu: “Li he dit morsa però no pel pes, li he dit així perquè està tota l’estona mirant fixament”. Una excusa molt pobra que no ha convençut Jorge Javier: “Crec que ets conscient que t’has passat i que a partir d’aquí serà l’organització qui decideixi. Les coses passen per alguna cosa, no has estat afortunada. Les paraules que has dit són innecessàries i insultants, no només per un familiar sinó per a molta gent que ens veu. Formes part d’un equip d’un programa amb moltíssima repercussió”.

En aquest sentit, Anabel Pantoja també es pronunciava per criticar Yiya: “Òbviament hi ha uns concursants que pesen més que d’altres, però que algunes ho recalquin em sembla tan lleig…”. 

Jorge Javier Vázquez esbronca Yiya a 'Supervivientes'   Telecinco

Telecinco

I d’aquí, a una evacuació in extremis dels concursants en arribar una tempesta que agitava el mar amb onades de fins a cinc metres: “El mar ha envaït totalment la platja. Haurem d’evacuar els concursants per portar-los a uns campaments més segurs. Tots estaran segurs, mai no se’ls posaria en perill”. 

Els concursants de 'Supervivientes', evacuats  Telecinco

Els concursants de ‘Supervivientes’, evacuats / Telecinco

Una altra de les protagonistes de la nit acabava sent Adara, que ha amenaçat de començar a parlar i treure a la llum secrets fins ara ocults que deixarien en molt mal lloc a la família del seu ex: “Vaig haver de discutir molt amb Hugo per un tema… Si em segueixen escalfant i provocant acabaré obrint el calaix de merda”. Caldrà veure si acaba esclatant o si prefereix mantenir-se en silenci.

Nou comentari