Relat molt dur de Yiya (‘Supervivientes’), que reconeix haver patit anorèxia

Yiya ha estat una de les concursants més polèmiques d’aquesta edició de ‘Supervivientes‘. Des del principi va entrar a matar, insultant els companys i evidenciant el seu mal caràcter. Ha protagonitzat discussions amb tots ells, el que segurament li ha costat la seva expulsió. Ara, ja de tornada a Espanya, ha concedit una entrevista a ‘Lecturas‘ en la qual ha fet un repàs a tot el que ha passat durant aquests mesos. El titular que més ha cridat l’atenció, però, fa referència al seu pes.

Ha volgut deixar clar que ‘Supervivientes’ l’ha ajudat a lluitar contra els traumes del seu passat, entre els quals destaca l’anorèxia que va patir: “Ha estat angoixant tenir tant de temps lliure, perquè arribes a conclusions dramàtiques. El pitjor no ha estat passar gana o fred, sinó tot el que et provoca aquesta situació tan extrema. Et fa obrir portes que mai no hauries volgut i que ni tan sols sabies que et turmentaven”. 

Ha perdut 13 kg, els que vol tornar a recuperar: “En aquesta soledat he posat nom al fantasma del meu passat i he assumit que vaig patir anorèxia des dels 12 fins als 18 anys. Ho controlava tot i vaig viure coses molt lletges. Tot va començar per un comentari. Jo ni tan sols estava grassa, però un tiet meu em va tocar la cama i em va dir que estava grassa. Aquell nadal vaig aprimar 8 kg. Em servia menjar i quan la meva mare s’anava a la cuina jo tornava el menjar a la font. Tacava el plat, si tenia menjar a la boca, feia veure que tossia i la deixava en un tovalló. Pensaven que era una ximpleria per l’edat, però mai no va ser una ximpleria. Era mentalment inhumà, una gran autodestrucció”. 

Yiya, al plató de 'Supervivientes'   Telecinco

Yiya, al plató de ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Menjava tres cullerades i a les tres de la tarda sortia a córrer una hora, encara que fes molta calor. He arribat a haver d’estirar-me en un portal perquè em donaven lipotímies”, explica. Afortunadament, assegura que tot això és cosa del passat. Una Yiya polèmica però també sincera, que ha guanyat seguidors durant el seu concurs. 

Nou comentari