Violeta no podrà anar a ‘Supervivientes’ per problemes de salut

Violeta Mangriñán va haver d’abandonar ‘Supervivientes‘ per culpa d’un problema de salut. La concursant no es va prendre gens bé la decisió dels metges, que la van advertir que només es podria tractar el problema de vesícula a Espanya. Per tal de millorar els seus ànims, l’organització del programa li va prometre que li guardaria una plaça a la pròxima edició de ‘Supervivientes’. Una promesa que semblava que estaven incomplint, perquè fins ara no havien anunciat el seu nom des del perfil oficial de la cadena.

Avui li han preguntat directament a ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’, el que ha tret a la llum que Violeta segueix malalta. Ha aparegut plorant desesperada, molt desanimada perquè volia tornar a Hondures i tampoc no serà possible: “La productora em va prometre que seria la primera supervivent d’enguany i ho ha complert, però no puc anar. M’han fet les proves mèdiques i aquest cop hauré de veure-ho des de la barrera per una qüestió de salut”. 

Violeta Magriñán   Telecinco

Violeta Magriñán /  Telecinco

Quan va sortir de l’illa li van recomanar que s’operés, però encara no ha passat per quiròfan i els metges li han recomanat no jugar-se-la tornant a veure tan aviat una experiència tan intensa. Una aventura que es perdrà en benefici de la seva salut. 

Nou comentari