El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violeta de ‘Supervivientes’ confessa que el xicot li ha estat infidel
  • CA

Violeta i Fabio van enamorar-se perdudament durant l’última edició de ‘Supervivientes‘. Formen una parella molt consolidada, tal com demostren en els seus passejos pels platós de Telecinco. Fa només uns dies, però, van protagonitzar una discussió en directe… i avui s’ha sabut que no passen per un bon moment. Violeta va deixar el seu xicot durant el concurs per donar una oportunitat a Fabio, s’han anat a viure junts i han adoptat un gos. Ara bé, no tot ha estat un camí de roses.

I és que la noia ha confessat a Instagram una autèntica bomba, Fabio li ha estat infidel. Una notícia molt sorprenent que explica per què les coses han canviat: “Sí, Fabio em va posar les banyes l’estiu passat amb una noia. Només van ser uns petons“, ha explicat a ‘MYHYV’ davant la incredulitat de Toñi Moreno. Amb això treu a la llum que la infidelitat va tenir lloc l’estiu passat, el que evidencia que l’ha perdonat perquè avui dia segueixen junts.

Fabio i Violeta a 'Supervivientes' Telecinco

Fabio i Violeta a ‘Supervivientes’ / Telecinco

A Instagram ha donat més detalls sobre aquestes banyes, davant l’allau de crítiques que està rebent: “No pareu d’insultar-me amb aquest tema, el de les banyes. És una cosa que va passar fa vuit mesos. Tot aquest temps he decidit guardar-m’ho per a la meva família i amics. No és una cosa que em faci vergonya, però sí és quelcom que m’ha fet patir moltíssim i que ho he fet en silenci, tot compartint-ho només amb les meves persones de confiança”. 

Violeta confessa que el xicot l'ha enganyat Instagram

Violeta confessa que el xicot l’ha enganyat / Instagram

“En el moment que va passar, aquesta persona era la meva amiga o això pensava jo. Jo sabia que anava a sortir tard o aviat. Sé que esteu insultant-me amb el tema, que us riureu de mi… Us recomano que ho feu aquests dies ja que òbviament en tornar a parlar sobre el tema i reviure-ho estaré plorant feta pols. Quan passin aquests dies, se’m passarà. Tornaré a estar forta i em serà absolutament igual tot el que em digueu”, deixa clar abans de seguir rebent comentaris negatius. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa