Assetjament a ‘Supervivientes’: indignació per les burles i faltes de respecte cap a una concursant

Els teleespectadors demanen que s'actuï davant les crítiques cruels que rep Valeria constantment

Supervivientes segueix acumulant una polèmica rere una altra. Els teleespectadors van queixar-se del càsting escollit, molt més fluix que el d’edicions anteriors, però des que ha començat s’estan mostrant encara més decebuts. Els problemes de convivència són forts, així com l’assetjament que els companys estan dirigint cap a Valeria. La concursant ha d’aguantar mofes i crítiques a totes hores sense que la direcció del programa faci res, el que està indignant als teleespectadors.

La companya més cruel amb ella? Olga Moreno, que lidera les faltes de respecte, burles i crítiques a les esquenes cap a Valeria. Tot el que fa és susceptible de ser criticat, fins al punt de veure’s a Olga insistint perquè Gianmarco s’allunyi de Valeria.

L’audiència s’ha pronunciat clarament a la xarxa, que va plena de comentaris que evidencien que volen que el programa faci alguna cosa: “El programa creu que és una broma com tracten a Valeria, però s’apropa a l’assetjament i els haurien de fer un toc d’atenció. La critiquen, fins i tot, per les vegades que fa pipi”, “Es burlen d’ella i imiten el seu accent, el que fan amb ella és assetjament”, “Quina impotència veure que la tracten com si fos ximple” o “S’estan traient la careta i no m’agrada gens el que hi ha darrere”.

Caldrà esperar per veure si la direcció del reality fa alguna cosa o deixa que la segueixin criticant sense fre.

Nou comentari