El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions de ‘tongo’ a ‘Supervivientes’: favoritisme clar i indignació
  • CA

Aquesta edició de ‘Supervivientes‘ està aconseguint una audiència estratosfèrica, el que dona ales a Telecinco per seguir apostant pels realities. Rocío Flores és considerada la cap de cartell d’enguany, ja que mai no havíem vist la filla de Rocío Carrasco i Antonio David a televisió. La seva enemistat amb Yiya, una de les companyes, està fent parlar molt… D’igual manera que el seu físic, ja que Yiya s’està rient de la seva figura fins al punt de dir-li “morsa”.

Aquest comportament va indignar el programa, el que es va evidenciar en una esbroncada de Jorge Javier: “T’has passat molt i serà l’organització qui decideixi. No has estat afortunada, les paraules que has dit són innecessàries i insultants per a un familiar i per a molta gent que ens veu”. 

Yiya critica Rocío Flores Telecinco

Yiya critica Rocío Flores / Telecinco

Un toc d’atenció que va agradar molt a la xarxa, però que ara considera que estaria amagant un tracte de favor a Rocío Flores per part del programa. Per què? Perquè no estan protegint de la mateixa manera a altres concursants que també estan rebent crítiques molt dures. És el cas de José Antonio Avilés, que ha d’aguantar com Antonio Pavón es rigui d’ell i el parli en femení per burlar-se’n. 

Com és que des de Telecinco no censuren aquesta homofòbia? Una actitud estranya per part de Telecinco que alguns teleespectadors consideren que fa olor de tongo. Una acusació de favoritisme que justifiquen amb el fet que ajudessin a Rocío Flores durant la prova de localització. És ella la seva preferida? Ens trobem davant d’un tongo de Telecinco per ajudar la concursant? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa