El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions de ‘tongo’ a ‘Supervivientes’: expulsió injusta i un frau més que evident
  • CA

La segona gala de Supervivientes ha tornat a convèncer els teleespectadors, un 26,3% de share que els fa líders indiscutibles. Això sí, bona part d’aquesta audiència ha omplert Twitter de comentaris crítics amb el reality. Per què? En veure’s una escena sospitosa de tongo durant la prova de recompensa.

Els concursants havien de trobar un sac enterrat a la sorra, però els minuts passaven i no apareixia. El primer grup va perdre la prova en acabar-se el temps, però ningú no entenia com no havien estat capaços de fer-ho. El segon grup tampoc no va tenir sort, el que va forçar Lara Álvarez a posar-se a buscar el sac ella mateixa: “Et prometo que trobem el sac i de seguida tornem”, deia abans de marxar a publicitat. Curiosament, acabaven l’anunci d’un minut de durada i justament llavors es veia els concursants amb el sac a les mans.

La presentadora dissimulava: “Com que era molt difícil trobar el sac, els donarem mig fuet de recompensa”. El problema? Que les càmeres enxampaven un dels nois de producció deixant el sac abans de reprendre l’emissió. Una estafa i una trampa que feia enfadar molt els teleespectadors, que reclamaven que es digués la veritat: “Han quedat fatal. Si ens menteixen amb això del sac que hem vist tots, què faran amb tota la resta que no veiem?”.

Una polèmica que esquitxa el reality poc abans de l’expulsió de Lola, quan la gran majoria dels teleespectadors donaven per fet que seria Olga Moreno qui abandonaria l’illa. És curiós que l’hagin salvat precisament ara que comença a parlar sobre la relació amb Antonio David Flores i Rocío Carrasco… L’audiència té clar que no és casualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa