El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum els sous astronòmics dels concursants de ‘Supervivientes’
  • CA

S’està parlant molt d’aquesta edició de Supervivientes, encara que des del principi els teleespectadors van deixar clar que creien que era un dels pitjors càstings que havien ofert. Telecinco ha contraatacat emetent el reality dia sí dia també, una marató que almenys els està funcionant a nivell d’audiència.

No han contractat famosos d’un alt nivell, però sí que compten amb alguna estrella de la cadena. Davant d’això molts es pregunten quant els estan pagant, tenint en compte que allà tenen un sou setmanal. Diuen que Isabel Pantoja va arribar a guanyar 80.000 € per setmana quan hi va participar i Mila Ximénez uns 30.000 €. D’aquesta edició, cap concursant ni tan sols s’aproxima a aquestes xifres desorbitades.

Ecoteuve assegura que la concursant que més cobra és Olga Moreno, la dona d’Antonio David Flores. En el seu cas, estaríem parlant d’un sou de 15.000 € per setmana, el que tampoc no està gens malament tenint en compte que pot estar-s’hi fins a tres mesos.

Olga Moreno a Supervivientes / Telecinco

La resta hauria acordat cobrar entre 8.000 i 10.000 € cada setmana, excepte Valeria Marini i Palito Dominguín que estarien embutxacant-se una mica menys. Estem parlant de molts diners, igualment, però amb una rebaixa evident respecte a edicions anteriors. Ara molts es pregunten si aquesta serà la nova tònica de Supervivientes, oblidar-se dels grans fitxatges i apostar per caixets més baixos. Total, fan bona audiència igualment.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a juny 17, 2021 | 10:15
    rd juny 17, 2021 | 10:15
    merda i vergonya de pais

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa