Rocío Flores, a llàgrima viva en confessar que va patir assetjament escolar

No ha estat fàcil, però Rocío Flores ha començat a desfogar-se a ‘Supervivientes‘. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco era una gran desconeguda pel públic fins fa pocs mesos, quan la van convèncer per participar com a defensora del seu pare durant ‘GH VIP’. Filla dins d’una família amb problemes judicials i molt malestar, els teleespectadors de Telecinco volien saber per què no es parla amb la seva mare i quina és la realitat darrere de les dues dècades que porten al jutjat.

Rocío s’ha trencat en parlar d’una presumpta reconciliació amb la seva mare, el que ha destrossat al seu pare quan li han ensenyat els vídeos. Emocionat i gairebé sense poder articular paraula, ha deixat clar a ‘Sálvame’ que es pensava que la seva filla portava millor tota la polèmica amb la mare: “Em fa mal veure Rocío així amb el tema de la seva mare. M’agrada la naturalitat amb la qual tracta aquestes coses, però… Un altre dia si vols ho parlem”, demanava a la presentadora, mentre es girava perquè la càmera no l’enfoqués plorant en directe. 

Antonio David Flores es trenca a 'Sálvame'   Telecinco

Antonio David Flores es trenca a ‘Sálvame’ / Telecinco

Les primeres setmanes de concurs de Rocío Flores no han estat senzilles. Primer de tot va protagonitzar un parell d’enfrontaments amb Yiya, una de les seves companyes. Però no només això, sinó que també havia d’aguantar comentaris molt cruels sobre el seu sobrepès. 

Durant el programa d’aquest divendres, a més a més, l’hem sentit confessar davant dels seus companys que de petita va patir assetjament escolar: “Quan em vaig mudar de Madrid a Màlaga, la resta de nens em mirava… Algun company em va arribar a dir que anirien a ‘Sálvame’ a parlar de mi. Al meu pare no li explicava res d’això perquè no volia que anés a l’escola i els altres es pensessin que tenia un tracte de favor, perquè no era així…”.

Rocío Flores plora a 'Supervivientes'   Telecinco

Rocío Flores plora a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Un altre episodi complicat de la vida de Rocío Flores, que amb només 22 anys ha viscut situacions ben desagradables.

Nou comentari