‘Supervivientes’ prepara la repatriació dels concursants pel coronavirus

Telecinco ho ha intentat posposar el màxim possible, però comença a adonar-se que continuar emetent ‘Supervivientes’ és insostenible. La pandèmia que sacseja el món no ha fet més que començar a Hondures, país en el qual graven el programa. Han engegat les primeres mesures per contenir el coronavirus, per la qual cosa la productora del reality hauria contactat amb el Ministeri d’Exteriors perquè els ajudin a repatriar els concursants i tot l’equip que hi treballa.

Fonts del ministeri informen ‘Fórmula TV‘ que s’han posat en contacte amb l’ambaixada per tal que puguin abandonar el país i tornar a Espanya, el que no està sent fàcil perquè el govern d’Hondures ha suspès els vols fins aquí. 

El govern s’hauria compromès a fer tot el possible perquè les 150 persones de la productora tornin a Espanya el més aviat possible. Telecinco continua negant que hagin canviat d’idea, ja que volen continuar amb el concurs. No obstant això, fonts de la productora asseguren que ells estan treballant amb les autoritats competents per aconseguir la repatriació.

Lara Álvarez presenta 'Supervivientes' des d'Hondures   Telecinco

Lara Álvarez presenta ‘Supervivientes’ des d’Hondures / Telecinco

De moment no hi ha una data concreta, però sembla que el Ministeri d’Exteriors estaria treballant per aconseguir una solució comercial que permeti portar tots els espanyols que estan allà. El problema? Que aquest cost l’hauria d’assumir la productora, ja que el país no es farà responsable. És aquest el motiu pel qual es neguen a cancel·lar el reality? Caldrà esperar per veure què acaba decidint la cadena.

Nou comentari