‘Supervivientes’: rècord d’audiència, salts en helicòpter i fang

Supervivientes 2020‘ s’ha estrenat amb una gala que ha entusiasmat a l’audiència. El càsting no semblava convèncer els teleespectadors en un primer moment, ja que no hi ha cap gran fitxatge i la majoria de concursants no són de primer nivell. Ara bé, les primeres hores de reality no han defraudat. El resultat? Un 32,7% de share, pràcticament quatre milions de tafaners que han volgut conèixer una mica més els concursants d’aquesta edició.

Hem pogut veure els ja mítics salts d’helicòpter, les primeres discussions, les proves en el fang… i ja coneixem els noms dels quatre primers nominats. Té pinta que hi haurà molts problemes de convivència. FaniYiyaJosé Antonio Avilés i Viky Larraz es jugaran la permanència a l’illa. No han convençut als companys per un motiu o per un altre, ara caldrà que hagin conquistat l’audiència.

Els nominats de la primera gala de 'Supervivientes'   Telecinco

Els nominats de la primera gala de ‘Supervivientes’ / Telecinco

Fani ha estat una de les protagonistes de la primera gala, ja que s’ha trencat en veure com la tracten els companys. Tots la coneixen per l’espectacle que ha donat a ‘La isla de las tentaciones’, però ella n’està farta: “Vull que els meus companys m’entenguin i que no toquin el tema. Prefereixo que no em facin comentaris al respecte perquè el meu xicot no ho passa bé”. Ara bé, qui més crítiques ha rebut ha estat Yiya, que ha demostrat tenir molt de caràcter i poca empatia. Farà parlar, això segur.

Un dels personatges que més expectació generava era Alejandro Reyes, el fill d’Ivonne i Pepe Navarro. La lluita de la presentadora per demostrar la paternitat del periodista ha estat un dels temes més potents de la premsa del cor de l’última dècada. Poder conèixer el jove era un caramelet per a l’audiència, que s’ha sorprès amb la sinceritat del noi. Ja durant el primer dia ha volgut enviar un missatge al seu pare: “Tinc molt de temperament. Sóc fill de dues persones famoses. La meva mare ho és tot per a mi. Ha lluitat per mi i s’ha sacrificat. El meu pare… Pepe Navarro no s’ha portat molt bé amb mi”. Visiblement emocionat i molt hiperactiu, és una de les sorpreses de l’edició.

Alejandro Reyes a 'Supervivientes'  Telecinco

Alejandro Reyes a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Rocío Flores és la gran aposta del reality. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco manté una lluita ferotge amb la seva mare, qui té clar que no la seguirà durant el concurs. Caldrà veure si treu a la llum alguna novetat sobre aquesta història quan agafi confiança amb els companys.

Rocío Flores salta de l'helicòpter sota la mirada del pare   Telecinco

Rocío Flores salta de l’helicòpter sota la mirada del pare / Telecinco

Amb tot, una illa que s’omple de famosos que discutiran però també deixaran caure moltes tafaneries sobre les seves vides. 

 

 

 

Nou comentari