‘Supervivientes’ comença amb un fort ensurt, una escridassada i el record a Àlex Casademunt

La primera gala ha tingut de tot, especialment discussions i moments angoixants

La primera gala de Supervivientes 2021 ha tingut de tot. El cartell d’enguany no és dels més cridaners, precisament, però han aconseguit captivar més del 30% de l’audiència. Els salts en helicòpter sempre generen curiositat, encara que en aquesta ocasió no hagi estat des de molt a dalt. La tertuliana Marta López era una de les concursants que s’atrevien a llançar-se a l’aigua, un salt que dedicava als seus fills però també al seu amic Àlex Casademunt. El record cap al cantant català, mort el mes passat en un accident de trànsit, era un dels moments més emotius de la nit: “Li dedico a l’Àlex, que va estar a punt de venir a concursar a Supervivientes moltes vegades però no ho va poder fer. En aquesta aventura ell m’acompanyarà, li ho vaig prometre en el tanatori”.

Ella també ha estat protagonista de la primera discussió de l’edició. Juntament amb Alexia Rivas, forma un dels tàndems més explosius. Recordem que la parella de Marta, el periodista Alfonso Merlos, va enganyar-la amb Alexia i que aquesta infidelitat va sortir a la llum perquè la jove reportera va aparèixer per darrere d’ell en biquini mentre que aquest concedia una entrevista. Va ser un dels temes més comentats durant el confinament, una aventura que va generar hores i hores de contingut a Sálvame. Ara Alexia i Alfonso ja han tallat, però això no impedeix que segueixi havent-hi molt mal rotllo entre ella i Marta.

Exemple d’això, la forta esbroncada que mantenien poques hores després d’arribar a Hondures. Alexia reconeixia que ho havia passat “molt malament” i que era per això que feia temps que no treballava. A partir d’aquí començava una forta discussió plena de retrets i acusacions greus: “Tu a mi també em vas fer molt de mal. Ets una mentidera. Ho has estat sempre i ho seguiràs sent”, esclatava Marta quan Alexia assegurava que Alfonso li deia que estava solter.

I d’aquí, a una primera prova a la platja que acabava amb un ensurt. És habitual que durant les proves físiques algun dels concursants experimenti un moment preocupant, el que ha tornat a passar aquest cop. Ha estat Antonio Canales qui demanava aturar la prova en notar que li costava respirar. El problema? Que havia de fer un forat a la sorra a sota d’un pal per poder travessar-lo i arribar a l’altre costat. En un moment determinat, demanava que s’aixequés el pal en sentir que s’ofegava. La presentadora Lara Álvarez corria a socórrer-lo en una nova escena angoixant.

Antonio Canales protagonitza el primer ensurt a Supervivientes 2021 / Telecinco

Amb tot, la primera gala va servir per presentar els personatges i per evidenciar que comencen a fer-se grups de més i menys complicitat.

Nou comentari