L’abraçada d’Olga Moreno i el fill de Rocío Carrasco, la bomba final de ‘Supervivientes’

La dona d'Antonio David Flores ha estat escollida com la guanyadora d'aquesta edició de 'Supervivientes' en una final que ha rebut moltes crítiques

Les apostes s’han complert i Olga Moreno ha estat escollida com la guanyadora de Supervivientes. Després de tres mesos i mig de concurs, la dona d’Antonio David Flores s’ha endut els 200.000 € de premi gràcies a com ha sabut captivat l’audiència. No ha guanyat per la bona supervivència que ha demostrat, sinó per com s’ha aprofitat del que estava passant fora. Telecinco va emetre el primer capítol del documental de Rocío Carrasco (l’ex del marit d’Olga) només una setmana abans de l’inici del reality. Olga sabia perfectament que la imatge pública del marit quedaria molt malmesa amb el testimoni de Rocío Carrasco, per la qual cosa decidia fer l’impossible per intentar deixar-la malament a ella. Ha estat totes aquestes setmanes parlant del bon caràcter d’Antonio David i de l’amor que es professa amb els fills que té en comú amb Rocío Carrasco, uns nens que alhora no es parlen amb la seva mare.

I el que més ha sorprès és l’amor que ha manifestat Olga en tot moment per la cadena que ha acomiadat el seu marit per les acusacions de maltractament. Què ens hem perdut? Algunes fonts asseguren que dimarts vinent la veurem en un programa especial en el que respondrà a totes les polèmiques que ha avivat l’ex del seu marit en aquestes setmanes… Tornant a la final de Supervivientes, com dèiem, no ha estat molt sorprenent que fos ella la guanyadora. Les acusacions de tongo al seu voltant han estat presents gairebé des del principi. L’audiència assegura que ha fet trampes en un munt de proves, així com tampoc no ha agradat veure el favoritisme del programa cap a ella en certes ocasions.

Les crítiques no han tingut prou força i Olga s’ha imposat a la resta de companys a la final. Una gala plena d’emocions que comptava amb un element sorpresa. Finalment la cadena prohibia l’assistència d’Antonio David a plató, però ningú no comptava amb què hi aniria el fill petit que té amb Rocío Carrasco. David Flores apareixia per primer cop a televisió per abraçar la madrastra. Telecinco mai no hauria somiat amb un final més apoteòsic. Olga fent-li petons i abraçant-lo exageradament, mentre el noi deixava anar una frase que haurà trencat en mil trossos a la seva mare biològica: “Olga, ets la millor supervivent de tota la història. Ho has fet superbé tot. Ets la millor persona que he conegut en tota la meva vida. Et dius Olga Moreno, la millor del món sencer”. Unes floretes que valen molt més de 200.000 €.

Twitter s’omplia ràpidament de crítiques cap a Olga per aprofitar-se del fill d’Antonio David, però el boom ja estava fet. Només amb aquests segons Telecinco té teca per omplir hores i hores de programes, els que començaran a omplir la graella aquest cap de setmana mateix. Aquesta edició de Supervivientes no ha estat la millor ni de bon tros. L’audiència ha estat més baixa, el càsting no ha entusiasmat als teleespectadors i tampoc no han convençut les proves. El que s’ha demostat una altra vegada, però, és que traslladar Sálvame a Supervivientes pot tenir molt recorregut.

Comentaris

  Anònim 24/07/2021 3:53 pm
  Per la Carrasco, estic contenta.
  Desde Catalunya 24/07/2021 9:57 pm
  Enhorabuena Olga, no es necesario decir nada más.
  M'importa una merda 25/07/2021 7:31 pm
  M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari