Olga Moreno parla per primer cop de la infidelitat d’Antonio David Flores

La concursant de 'Supervivientes' s'ha sincerat i poc després era la fillastra qui la defensava a plató

Olga Moreno va dir que no parlaria sobre la seva relació amb Antonio David Flores en el seu concurs a Supervivientes, un plantejament que ha abandonat aviat. La dona de l’extertulià de Telecinco ha estat comentant en l’últim programa com es va sentir quan va saber que Antonio David li havia posat les banyes: “Fa 21 anys que surto amb ell i sé perfectament qui tinc al costat. Sé què hi ha i què no. Jo sempre deia que no aguantaria unes banyes, però ell em va ser infidel i és cert que el vaig perdonar perquè ell se sentia malament i m’ho va acabar confessant”.

Una infidelitat que va tenir lloc poc després d’iniciar-se la relació i de la que es va parlar molt en els platós de televisió, el que torna a fer-se ara que Rocío Carrasco ha deixat caure en el seu documental que Antonio David també l’hauria enganyat a ella. Olga, però, nega aquesta acusació: “A Rocío no li va posar les banyes. De fet, li van preguntar sobre això en un polígraf i van veure que deia la veritat”.

Olga Moreno parla de la infidelitat del seu marit a Supervivientes / Telecinco

I d’aquí, a rebre crítiques i més crítiques. A plató etzibaven que Olga estava “manipulant” a una de les companyes i que per això aquesta ha canviat d’actitud. Rocío Flores, present a plató, ha defensat la seva madrastra: “Utilitzeu l’argument fàcil que Olga és qui manipula a Valeria tota l’estona. Fer servir això i dir que Olga és manipuladora tenint en compte tot el que està passant en el meu entorn… Em sembla superbrut i superlleig”.

“I és que el pitjor de tot és que tots els companys pensen el mateix de Valeria, que és molt intensa. No té res a veure amb Olga”, insistia la tertuliana en un nou intent de defensar la dona del seu pare.

Nou comentari