El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions de ‘tongo’ en la semifinal de ‘Supervivientes’, plena de trampes i favoritisme
  • CA

En l’últim programa de Supervivientes s’han decidit els noms dels cinc finalistes d’aquesta edició. Melyssa, Lola, Tom Brusse, Gianmarco i… Olga Moreno. La dona d’Antonio David Flores ha aconseguit colar-se en la final, el que és destacable tenint en compte les crítiques que ha rebut. Com era d’esperar, ni tan sols en aquesta ocasió ha aconseguit guanyar la prova sense acusacions de tongo. Els teleespectadors del reality han denunciat les trampes de la concursant desenes de vegades, farts del favoritisme i les facilitats que li han ofert.

Els cinc finalistes d’aquesta edició de Supervivientes / Telecinco

Què ha passat en aquesta ocasió? El joc de recompensa consistia en anar canviant de postura mentre estaven lligats amb unes cordes. Gianmarco no resistia més i acabava provocant un efecte dominó en la resta de companys, que queien a l’aigua i eren eliminats. Tots… excepte Olga, que s’aprofitava del lloc que havien escollit per a ella -el més allunyat a l’extrem- per agafar-se a l’anella amb les dues mans (quan estava prohibit) per mantenir-se recte i guanyar la prova. Això ha fet que només ella gaudís del suculent plat de carn amb patates.

La polèmica era evident, però els presentadors se centraven en un altre aspecte: “Que Gianmarco ha empès Alejandro? L’organització ha decidit que ha estat tot completament fortuït”, s’excusaven. Ni una paraula d’Olga i la seva controvertida victòria. Queda molt poc per a la gran final, el que fa que bona part de l’audiència desitgi que l’expulsin com a càstig de totes les trampes que hauria fet en aquests tres mesos de concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa