Una exconcursant de ‘Supervivientes’ revela que l’estada a l’illa deserta li ha generat manies estranyes

Una de les participants de l'última edició del concurs explica quines fòbies té des que va tornar del Carib

El pas per Supervivientes afecta molt els concursants. Tots els famosos que s’han enfrontat a l’experiència en l’illa deserta declaren posteriorment que els costa tornar a adaptar-se a la vida rutinària que seguien abans del reality. Una d’elles ha estat Lola, una de les participants d’aquesta última edició que més setmanes s’hi van estar. En tornar a la civilització, reconeixia que ha adquirit certes manies. Entre elles, algunes de tan curioses com l’odi als sorolls forts: “No m’ha costat molt tornar a la realitat però sí que m’han quedat alguns tocs com l’odi a la música alta o la gent que parla fort. També m’atabala veure la gent menjar ràpidament i aquells que parlen mentre mengen (això ja em passava abans, però ara molt més). Tampoc no m’acostumo al tovalló, faig servir la mà”.

Els costums de l’illa, la manca de recursos i el silenci que hi regnava han calat en la concursant. Lola, que va fer-se famosa gràcies al pas anterior per La isla de las tentaciones, també ha revelat la incògnita sobre com és la veritable relació entre els concursants ara que tots tornen a ser a casa. De la llarga llista de companys, Lola només té relació amb Melyssa, Alexia Rivas i Palito Dominguín.

Lola parla de 'Supervivientes' - Instagram
Lola parla de Supervivientes / Instagram

La jove ha perdut 9 kg en aquests tres mesos de concurs, una aventura que ha exigit la seva vena més valenta i que ha mostrat una faceta seva desconeguda per a l’audiència.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:24 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari