El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi González posa Avilés contra les cordes: “Ets un estafador?”
  • CA

José Antonio Avilés és en boca de tots des que els col·laboradors de ‘Sálvame’ deixessin caure que el seu títol de periodisme podria ser fals. La seva credibilitat està en dubte, especialment des que comencessin a sortir testimonis que asseguren haver estat estafats per ell. Una campanya de desprestigi que l’ha forçat a respondre, malgrat estar a Hondures participant a ‘Supervivientes’.

El presentador Jordi González ha estat l’encarregat de fer-li preguntes i oferir-li un escenari per defensar-se. El col·laborador de ‘Viva la vida’ ha afirmat que no dirà massa res fins tornar a Espanya: “Em defensaré al plató del meu programa, l’únic que m’ha defensat”.

González el posava contra les cordes i començava un interrogatori que no feia gens de gràcia a Avilés: “Ha estat una setmana molt dura per a mi. Tinc 24 anys, crec que em puc confondre i tenir errors en el passat pels quals hauré de donar explicacions. Però la meva família no es mereix estar així d’exposada. Se m’ha jutjat i se m’ha col·locat en el centre de la diana mediàtica. Quan torni a Espanya diré què és mentida i què és veritat. La meitat del que estan dient és mentida. Seuré i ho explicaré tot, que la gent jutgi després”.

José Antonio Avilés a ‘Supervivientes’ / Telecinco

“Demano perdó a qui li hagi de demanar si m’he confós, però tinc 24 anys i una mare a casa patint per coses que poden ser veritat i d’altres que són mentida”, afegia davant la insistència del presentador. Una entrevista molt tensa amb retrets i un enuig del concursant més que evident. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa