El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, fanfarró contra Hugo de ‘Supervivientes’: “Ridícul rondinaire”
  • CA

La semifinal de ‘Supervivientes‘ ha tingut Hugo com a protagonista. L’exparella d’Adara ha rebut la visita de la família en últim lloc, el que considera que l’ha perjudicat respecte als companys. Visiblement enfadat i de molt mal humor, la tensió acabava esclatant i es discutia amb Jorge Javier Vázquez per enèsima vegada.

El presentador el picava en criticar que no era la seva millor nit: “Hugo té un emprenyament de campionat per haver perdut la prova i per no ser líder. Atenció que diu que l’hem perjudicat perquè tots els concursants han vist els seus familiars abans de la prova de líder i ell no. Està enfadat perquè és una conspiració?”. En un principi Hugo no volia entrar al drap: “M’agrada jugar sempre amb les mateixes condicions que els altres, res més. Si puc estar aquí, que és una cosa maca, m’hauria agradat tenir-ho abans. Res més. Perquè després de 100 dies sense veure ningú… No saps ni què pensar”. 

Hugo Sierra, enfadat amb Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Una protesta que enfadava molt a Jorge Javier: “T’equivoques, no em vinguis amb històries. Són unes històries ridícules com les de l’avi rondinaire, per allà no. Si vols buscar-te una excusa, busca-te-la una mica més elaborada, però no aquesta ximpleria. Stop!”. 

I Hugo no callava: “No em preguntis res si no creuràs res del que et diré. No és ridícul el que jo sento. Ara he de dir el que vulgui el senyor, no et fot”. Una picabaralla que torna a evidenciar la mala relació entre ambdós, que de ben segur que torna a sortir a relluir durant la final. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa