Escena vergonyosa a ‘Supervivientes’: Jorge Javier i un concursant ensenyen les parts íntimes en directe

Ambdós s'han tret els pantalons a l'última gala, el que ha generat moltíssims comentaris a la xarxa

Supervivientes ha viscut la primera nit d’expulsió d’aquesta edició. Amb un dels càstings menys atractius dels últims anys, han d’intentar cridar l’atenció d’altres maneres… el que ha quedat evidenciat durant la gala d’aquest dijous. Antonio Canales s’ha convertit en el primer concursant eliminat, però abans de marxar d’Hondures ha protagonitzat un vídeo que ràpidament es viralitzava.

Per què? Ell mateix reconeixia que se li havia trencat molt el banyador que duia, el que feia que la direcció del programa li regalés un altre com a regal de comiat. A canvi, però, havia de canviar-se’l en directe. El bailaor, sense cap mena de vergonya, acceptava la proposta i ensenyava el cul i les parts íntimes molt alegrament.

Jorge Javier Vázquez no feia més que riure, una escena surrealista que regirava l’estómac a més d’un: “Hem pogut veure els seus ous peludets… Més bufons!”. Des del programa van decidir batejar aquest gest com “fer un Canales”, el que poc després voldria imitar el presentador català.

Quan només quedaven uns segons de gala, Jorge Javier va atrevir-se a acomiadar el programa baixant-se els pantalons en directe quan Lara Álvarez li preguntava si seria capaç de fer-ho. No va haver d’insistir massa: “Oh, allà veig molts esquats! Ja veuràs demà els diaris carques…”.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Una nova mostra de la naturalitat i transparència d’un presentador sense gaire pudor ni vergonya.

Nou comentari