El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Insults i atacs gratuïts de Jordi González a un dels concursants de ‘SV’
  • CA

Supervivientes‘ ha aconseguit un dels seus principals objectius en la primera setmana de concurs: ser el programa més vist. Aquest diumenge ha aconseguit una molt bona audiència, el que reforça la superioritat de Telecinco. Un dels protagonistes del primer debat d’aquesta edició ha estat Jordi González. Per què? El presentador català no s’ha pogut estar i ha fet evident que no suporta José Antonio Avilés, un dels concursants.

Tot començava arran d’un vídeo-resum que mostrava com de malament ha començat el periodista la seva aventura a Hondures. El col·laborador de ‘Viva la vida’ està barallat amb tots els seus companys, als que ha insultat sense vergonya. Els ha qualificat de pesats, traperos, insuportables, negatius, bojos… El que l’està deixant sol: “No llanço la tovallola perquè m’ho vaig prometre a mi mateix, però no sé ara mateix si concurso o no, no sé on tinc el cap. Ara mateix necessito sortir perquè tinc ansietat. Necessito plorar“, suplicava.

José Antonio Avilés Telecinco

José Antonio Avilés / Telecinco

Amb tot, una actitud que no ha fet gens de gràcia a Jordi González. El presentador ha carregat contra ell d’una manera massa ferotge, segons els teleespectadors. I és que fins i tot l’ha insultat davant de la seva mare, present en plató: “És José Antonio una mica pesat? Algú el suporta? És una mica protestón, no?”. La mare el va defensar, assegurant que simplement és una mica inconformista, però això no convencia el presentador català: “Serà inconformista, però està protestant tot el dia. És una mica insuportable“. 

Jordi González a 'Supervivientes' Telecinco

Telecinco

Poc després, durant una connexió en directe amb Yiya i José Antonio, Jordi González va tornar a atacar-lo: “No protestis, José Antonio. I deixa’m parlar, que per això em porten aquí els diumenges. Calla!“. Uns atacs que han enfadat molt els seguidors del programa, que han deixat verd el presentador a la xarxa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa