Jordi González envia un missatge molt emotiu des de ‘Supervivientes’

Els concursants de ‘Supervivientes‘ segueixen completament aliens a tot el que està passant fora de l’illa deserta en la qual estan reclosos des de fa un parell de mesos. Encara no han sentit parlar del coronavirus ni saben que està afectant moltíssim als espanyols. Davant d’aquesta situació, el programa contactava amb les seves famílies per demanar-los que gravessin un vídeo per explicar als concursants tot el que estava passant. Les famílies preferien que no s’assabentessin, per la qual cosa Telecinco ha complert amb els seus desitjos. 

El presentador ha volgut enviar un missatge en directe, però, per demanar a l’audiència que faci cas a les indicacions sanitàries: “No volem ser una alternativa a les notícies, perquè la informació és fonamental. Volem servir-vos d’evasió, treure’s un somriure, ser alguna cosa que ens traslladi a la vida que teníem fa uns dies. Hem de mantenir avui les distàncies, per demà abraçar-nos amb més força. És una prova molt dura i cada hora que passa en som més conscients. Volem complir el nostre deure perquè creiem que el més important és la vida”.

Les grades estaven buides de públic, a més a més, una mesura que se suma a totes les altres que ha pres Mediaset per protegir els seus treballadors de possibles contagis.

Jordi González a 'Supervivientes'   Telecinco

Jordi González a ‘Supervivientes’ / Telecinco

González continuava en la mateixa línia: “Els concursants estan bé, la seva situació és diferent perquè estan aïllats. Per tal de calmar els ànims dels concursants havíem pensat que els familiars gravessin un missatge d’ànims per calmar els possibles nervis que puguin tenir”.

Un desig que, finalment, acabava en impossible. 

Nou comentari