Queden poques setmanes per a la final de ‘Supervivientes‘. La gallina dels ous d’or de Telecinco s’apropa al seu final, per la qual cosa necessiten que aquestes últimes gales facin la millor de les audiències. El programa d’aquest dimarts? Tot un espectacle que ha enganxat el 25,5% dels teleespectadors, una xifra que no para d’augmentar. Repte aconseguit. Però gràcies a què? Bàsicament, gràcies al cara a cara entre Isabel Pantoja i Mónica Hoyos.

La cantant ha tornat a ser la protagonista indiscutible de la gala, com ve sent habitual des del principi del concurs. En aquesta ocasió tot començava amb el recordatori de l’última discussió amb Hoyos, amb qui mantenia una amistat que sembla trencada: “M’agradaria saber per què has volgut fer-me fora, perquè jo t’he donat tot el suport que he pogut”, engegava Mónica. Encara que el punt àlgid arribava quan li retreia que no ha estat “legal” a l’hora de repartir el menjar, ja que considera que ella se n’ha quedat més. 

Isabel Pantoja i Mónica Hoyos Telecinco

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

 

I és que cal recordar que van enxampar Pantoja amb una llauna de menjar il·legal, un gest que no ha estat l’únic d’aquest tipus. I és que durant aquesta última emissió s’ha vist com Isabel robava menjar als companys i l’amagava a l’illa. Quan Albert la va enxampar, va haver-hi una forta discussió perquè ella nega haver-ho fet, tot i les imatges que ho demostren: “Isabel, has robat menjar que no era teu. Vas inflar un condiment que no et pertanyia i a sobre ho fas d’esquenes perquè no et vegi ningú!”, li retreia Albert. Davant d’això? Una nova amenaça de Pantoja dient que vol marxar.

Però tornem al cara a cara entre Isabel i Mónica Hoyos. Després de dir-se tot el que s’havien de dir, van demanar-se perdó a la seva manera: “Ets una gran cantant, Isabel, però no la millor supervivent. He vingut aquí a currar com una campiona i m’he sentit dolguda amb tu perquè et tenia estima. Sé que arribaràs a la final i espero que ho fem juntes”, deia Mónica. Mentre que Pantoja responia amb un dard enverinat: “No sóc la millor supervivent però estic aquí perquè l’audiència és qui mana. Tan de bo estiguis tu com jo als 62 anys”.  

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'  Telecinco

Isabel Pantoja es defensa, clica-hi per veure l’escena / Telecinco

 

El que més va cridar l’atenció? El balanç que ha fet la cantant sobre el seu concurs: “Ja queda poc i els companys m’ataquen perquè carreguen contra qui dona audiència i fama, que sóc jo. Genero moltíssima audiència i ho dic i ho diré perquè és la realitat. Estic aguantant des de la primera setmana i és clar que he volgut anar-me’n, però estic aguantant com una campiona. El que ha passat a l’illa, es queda a l’illa. No retrauré res a ningú i m’emportaré la gent que vulgui en el meu cor, que no són tots, també és veritat”.

Chelo García Cortés, per la seva banda, va robar una mica de protagonisme a Pantoja en protagonitzar una escena molt preocupant. Es trobava a les roques per intentar aconseguir pegellides quan va pujar el corrent de l’aigua i Chelo va tallar-se: “Crec que és poc, però quin tall que m’he fet“. En un principi semblava una ferida superficial, però va començar a sagnar molt i va marejar Chelo, que es va desmaiar. Ràpidament va despertar i Mahi va netejar-li la ferida, un ensurt que va aconseguir acaparar uns minuts de directe. 

Chelo García Cortés  Supervivientes

Fes-hi clic per veure el vídeo / Supervivientes

Per altra banda, cal destacar que Dakota i Mónica són les concursants nominades de la setmana. Dijous es jugaran la permanència en el reality, que podria ajudar-les a fer-se un lloc a la gran final. 

Nou comentari

Comparteix