El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La confessió més picant d’Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’
  • CA

Isabel Pantoja ja ha perdut completament la vergonya a la càmera. Després de sis setmanes convivint a Hondures, la cantant ha protagonitzat una conversa ben picant amb Chelo García Cortés. ‘Supervivientes’ no dona crèdit, ja s’esperaven que donaria bons moments… però s’estan fent d’or gràcies a ella.

Després d’un munt d’amenaces, ha decidit continuar a l’illa i deixar enrere els desitjos d’abandonar. Per tal de fer-se forta i guanyar punts de cara a arribar a la gran final, Pantoja ha decidit mostrar-se 100% sincera. Com? Obrint-se en canal en tots els aspectes possibles.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja a ‘Supervivientes’ / Telecinco

Durant les primeres setmanes, la vam poder veure apropant-se molt a Colate. Va deixar caure que el trobava molt atractiu, poc abans que ell deixés entreveure que també se sentia atret cap a ella. Però poc els hi va durar l’amor, ja que Colate la va nominar a traïció… el que va acabar amb la seva amistat especial.

Doncs bé, ara Pantoja ha evidenciat que no el vol veure ni en pintura. Per què? Tot començava amb una afirmació d’Omar Montes, que deia que creia que Colate era “un seductor. Després de Torrente i Julio Iglesias està Colate”. Davant d’això, la cantant va voler mostrar-se totalment en contra: “A tu avui t’ha donat un cop de sol”. Chelo va donar-li la raó: “És el més anti sexy del món”. 

Isabel Pantoja i Chelo García Cortés Telecinco

Isabel Pantoja i Chelo García Cortés / Telecinco

Una conversa que va derivar en una confessió d’Isabel Pantoja ben picant: “Apañao és Albert… Fins i tot Fabio”, va deixar caure. Tot volent dir que no li importaria passar una nit boja amb ells.

Fabio i Albert a 'Supervivientes'

Fabio i Albert a ‘Supervivientes’ / Telecinco

La veurem apropar-se a algun d’ells?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa