El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’egocentrisme d’Isabel Pantoja la deixa sense amics a ‘Supervivientes’
  • CA

L’amistat entre Chelo García Cortés semblava que era l’única que li quedava a Isabel Pantoja. La seva actitud durant el concurs no està ajudant a què faci amics, per la qual cosa molts pensaven que faria l’impossible per mantenir-se pròxima a Chelo. Ara bé, han tingut una discussió que podria acabar amb aquest bon rotllo.

El favoritisme que està tenint la cantant a ‘Supervivientes’ ha enfadat molts dels companys, però Chelo no n’havia parlat gaire al respecte. Ara, però, ha esclatat davant l’egocentrisme de Pantoja.

Què ha passat? Tot començava amb una escena molt innocent, amb Chelo García Cortés i Mónica Hoyos cuinant l’arròs. Una mica més enllà, Pantoja les observava atentament… buscant algun error. Isabel ha cridat l’atenció a Chelo, en creure que no ho estava fent prou bé: “Si ho fas així entrarà sorra a l’arròs”. Una crítica que no agradava gens bé a la seva amiga, que començava a remugar: “Es creu que això és una cuina i això no és una cuina”.

Chelo García Cortés i Mónica Hoyos Supervivientes

Fes-hi clic per veure el vídeo /  Supervivientes

“Estàs passant l’esca… No t’és igual passar-la per fora en comptes de per sobre de l’arròs?”, seguia Pantoja. El que enfadava encara més la periodista: “El que està caient són cendres”. “No, no. T’has passat l’esca per sobre, que t’estem veient, carinyo. Tot el que passa per sobre cau i ja bastant sorra mengem”, insistia la cantant.

Isabel Pantoja Telecinco

Telecinco

“La pobra fa el que pot, l’està passant i no se n’ha adonat”, deia Mónica per intentar posar pau. Però Pantoja seguia pensant que no havia dit res malament. “No passa res, però simplement vull que entengueu que si això estigués fet en condicions en comptes d’haver-ho fet amb tanta pedra, perquè estan totes les cendres a sota d’aquest p… tronc, el menjar ja estaria fet. I com està tan mal fet…“, una explicació de Chelo que no deixava contenta la cantant. La discussió, per això, sembla que ha acabat de bones maneres. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa