El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Supervivientes’ consenteix Isabel Pantoja: 100.000 € més perquè no marxi
  • CA

Isabel Pantoja és la reina de ‘Supervivientes‘. Fa dies que és més que evident que és la nena maca de l’edició, el que podria entendre’s tenint en compte el dineral que li han pagat i l’audiència que els ajuda a aconseguir… però cal fer-ho tan exagerat? Una bona part dels teleespectadors estan ben farts davant tant favoritisme, així com els seus companys. Ningú no troba lògic que tingui tants privilegis.

El pitjor de tot? Que la seva participació podria estar a punt d’acabar. Aquesta setmana està sent molt complicada per a la cantant, que s’afronta a la seva primera nominació. No fa ni un mes que està a l’illa, però ja ha amenaçat d’abandonar en tres ocasions. L’última, per això, sembla definitiva: i és que en el debat d’aquest diumenge va assegurar que no podia més i que volia tornar a Espanya.

Isabel Pantoja Supervivientes

Supervivientes

El programa, conscient que com marxi s’acabarà la bona audiència i que no seran capaços de recuperar els milers d’euros que li han pagat, va fer-li la pilota de totes les maneres possibles perquè s’ho repensés. Ella, però, està esgotada i vol aprofitar-se de la seva clàusula que diu que pot abandonar quan vulgui sense haver de pagar indemnització.

Jordi González va esforçar-se com mai perquè, almenys, aguantés fins a la gala de dijous… A força d’insistir i fer la pilota, finalment va aconseguir que la cantant prometés que conviuria fins llavors.

Supervivientes

Aquí començava uns dies perquè la cadena es pensés com actuar. Necessiten que es quedi concursant, això està clar, i és que han de seguir mantenint els teleespectadors perquè els anunciants no retirin -i paguin a un preu molt més inferior- la publicitat. 

El Español‘ assegura que una de les opcions passa per oferir a Pantoja 100.000 € més, una quantitat molt elevada que podria aconseguir que aguantés una mica més. Serà suficient amb això? Cal tenir en compte que diuen que podria arribar a cobrar dos milions d’euros per aquest concurs, el que fa que aquesta xifra sembli poca cosa. Què més demanarà a canvi de quedar-se? Els hi farà aquest lleig i marxarà igualment? Què farà la cadena llavors?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa