El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els concursants de ‘Supervivientes’, confinats a Hondures sense poder tornar
  • CA

Els concursants de ‘Supervivientes‘ no poden tornar a casa per culpa del coronavirus. Es troben confinats a Hondures, un país que ha decidit tancar les fronteres i deixar sense servei els aeroports fins que passi la quarantena. Lara Álvarez i els companys de l’equip que treballen des d’allà es troben molt preocupats, ja que la situació empitjora per moments. Fins ara han extremat les mesures de precaució i d’higiene per evitar contagiar-se, però creuen que no és suficient.

Aquest diumenge es va viure una autèntica discussió a plató, ja que la meitat de les famílies dels concursants no volien que els hi diguessin què està passant; mentre que d’altres donaven per fet que era lògic i ètic que els comuniquessin que s’està vivint una situació molt greu.

Fa dos mesos que estan confinats a una illa deserta, sense cap mena d’informació de l’exterior. Una situació que està a punt de canviar, perquè la direcció del programa considera que és prou greu i que els han de posar al corrent. De fet, s’estarien plantejant cancel·lar l’edició temporalment per precaució.

Carlos Sobera s'enfada a 'Supervivientes' Telecinco

 Telecinco

Lara Álvarez, des d’allà, ah volgut enviar un missatge tranquil·litzador: “Ara que estic lluny, em sento més a prop de vosaltres que mai. Us envio tota la força del món. Seguim les recomanacions dels professionals i actuem de forma solidària. Gràcies a tots els que us quedeu a casa, assumint la importantíssima responsabilitat individual que tenim. Ara més que mai, entenem que la millor medicina és la nostra solidaritat”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estando lejos, me siento más cerca de vosotros que nunca. Os mando toda la fuerza del mundo. Sigamos las recomendaciones de los profesionales, actuemos de forma solidaria. Gracias a todos y cada uno de los que os quedáis en casa, asumiendo la importantísima responsabilidad individual que tenemos. Gracias a todos los que por vuestro trabajo (y con la misma conciencia y seriedad ante el asunto) seguís facilitando que en estos duros días, existan recursos y medios para vivir. Y como no, GRACIAS a los servicios sanitarios por su enorme esfuerzo, entrega y dedicación en estos difíciles momentos. Ahora más que nunca, entendamos que la mejor medicina es nuestra solidaridad. Mucho ánimo a todos. ????

Una publicación compartida de Lara Álvarez (@laruka) el

Aquest no és l’únic problema al qual s’han enfrontat durant aquesta edició, ja que també han hagut de fer front a unes condicions climàtiques extremes. Uns mesos molt complicats que ara sumen nous problemes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa