El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fani: “Els meus pares em pegaven i em van deixar abandonada en una carretera”
  • CA

Fani està explicant cada vegada més intimitats a ‘Supervivientes‘. A poc a poc va agafant més confiança amb els companys, el que permet als teleespectadors conèixer més anècdotes sobre la seva vida. Ella va ser l’autèntica estrella de ‘La isla de las tentaciones’, però aquí està passant més desapercebuda.

Per cridar l’atenció o per ganes de sincerar-se, sigui com sigui, Fani ha delectat la part de l’audiència més tafanera amb detalls sucosos sobre la seva infància.

Fins ara sempre ha confessat que ha viscut allunyada dels pares, que van deixar de fer-se càrrec d’ella per diversos problemes. Ara, però, ha anat més enllà i ha revelat com de malament ho va passar quan era petita per culpa d’aquest tema: “Els meus pares van arribar a deixar-me tirada en una autopista amb només sis anys”. 

Fani a 'Supervivientes' Telecinco (1)

Fani a ‘Supervivientes’ / Telecinco 

Un drama del qual dona més detalls: “Dels meus pares només recordo moments de pegar-me i pegar-me… La meva mare va posar-se malalta i a la meva família es va adonar, quan jo vaig marxar amb qui considero el meu pare. Ja no vaig viure més amb ells. Tenia família, però com si no la tingués”.

Fani va ser mare molt jove, el que ara es planteja que tenia la falta d’estima com a motiu ocult: “Necessitava algú que m’estimés de debò. El meu fill ha estat la meva salvació, estic molt orgullosa d’ell. El que el meu pare no va fer amb mi de petita, ara ho està fent d’avi”, ha afegit sorpresa per aquest canvi d’actitud. Una infància dura que ara treu a la llum. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa