Llista oficial dels concursants de ‘Supervivientes 2020’

Supervivientes 2020‘ escalfa motors. El reality rebrà a finals de mes una desena de famosos, que conviuran durant tres mesos en una illa deserta d’Hondures. La cadena confia que el programa els ajudarà a aconseguir una molt bona audiència, la que necessitaran després del final de ‘La isla de las tentaciones’.  Han intentat convèncer noms potents per cridar l’atenció dels teleespectadors: Albert Rivera, Cristina Cifuentes, Rocío Flores… 

Telecinco comença a fer públics els noms dels primers concursants confirmats:

1. Albert Barranco, concursant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. El programa de cites ha confirmat que l’extronista viatjarà fins a Hondures per participar en el reality. Un noi de personalitat molt carismàtica i un autèntic seductor que promet protagonitzar els vídeos més pujats de to.

 

2. Rocío Flores, filla d’Antonio David i Rocío Carrasco. La jove sempre s’havia mantingut allunyada de televisió, fins que el seu pare la va convèncer perquè el defensés durant la seva participació a ‘Gran Hermano VIP’. Ha estat tot un descobriment mediàtic, ja que no té vergonya en criticar la seva mare en directe. Una guerra familiar que acapara molta expectació i de la qual s’espera conèixer més detalls gràcies a les confessions de Rocío Flores a ‘Supervivientes’. El seu serà, segurament, el sou més alt de l’edició, ja que li han promès una autèntica milionada: ni més ni menys que 30.000 € setmanals.

 

3. Beatriz Retamal, guanyadora de ‘GH 17’. Aquesta concursant sí que té experiència en el món televisiu, ja que va convertir-se en guanyadora de ‘Gran Hermano 17’ després d’una convivència plena de controvèrsia. Va barallar-se amb els companys, mentre vivia amb intensitat la seva història d’amor amb Rodri, amb qui va acabar tallant -i explicant en detall com es trobava-. Ara viatja fins a Hondures amb una nova parella, així que caldrà veure si es manté fidel o torna a protagonitzar algun edredoning.

 

4. Ivana Icardi, model i influencer. La concursant de ‘GH Itàlia’ s’ha fet coneguda a Espanya gràcies a criticar a Gianmarco, la seva exparella, que l’hauria “enganyat” de la mateixa manera que ha fet amb Adara. 

 

5. Nyno Vargas, cantant. Un dels artistes de moda entre els més joves, arriba a l’illa aquest fan del reggaeton i el flamenc.”Estic desitjant començar aquesta nova aventura i que vosaltres m’acompanyeu”, afirma.

 

6. Vicky Larraz, cantant i presentadora de televisió. La cantant del mític grup ‘Olé Olé’, amb una carrera molt exitosa durant els anys 80, torna a televisió com la sisena concursant confirmada de ‘Supervivientes’. Amb molt de carisma i encara més caràcter, Vicky viatja a Hondures amb la intenció de convertir-se en la revelació del concurs als seus 57 anys.

 

7. José Antonio Avilés, periodista del cor. El jove, de només 23 anys, treballa a ‘Viva la vida’. El magazín ha estat el seu trampolí al món de la televisió, que el fa ser conegut després d’anys en la premsa rosa. De parlar de tafaneries, a concursar a ‘Supervivientes’.

 

8. Hugo Sierra, guanyador ‘GH Revolution 2017’. Va donar-se a conèixer gràcies al reality de Telecinco, encara que és ara quan més es parla d’ell gràcies a la seva relació amb Adara. La mare del seu bebè li ha posat les banyes públicament a ‘GH VIP’, el que ha derivat en una ruptura molt mediàtica. 

 

9. Alejandro Reyes, fill d’Ivonne Reyes i Pepe Navarro. El jove vol donar-se a conèixer després d’anys amagat per la seva minoria d’edat. El jutge va dictaminar que, efectivament, és fill de Pepe Navarro perquè el presentador va negar-se a realitzar-se les proves de paternitat. Serà el primer cop que Alejandro col·labori a televisió, el que promet titulars.

10.  Jorge Pérez, guàrdia civil. El cos va publicar una fotografia seva a la xarxa en la qual apareixia vestit d’uniforme i la seva vida va canviar radicalment. I és que va rebre una allau de floretes i alabances per la seva figura. El van rebatejar com el ‘guàrdia civil més guapo d’Espanya’, el que li va provocar que el comencessin a demanar que anés a programes de televisió. D’aquí, a acceptar la proposta de Telecinco de convertir-se en concursant de ‘Supervivientes’: “Estic en plena forma, però ho hauré de demostrar”. 

11. Jaime Ferre, participant ‘Super shore’ a Itàlia. Es presenta com un “seductor” que pretén trastocar tota l’illa. Monitor de gimnàs i obsessionat pel seu físic, caldrà veure què aporta a la convivència amb la resta de participants.

Nou comentari