Telecinco repatria dos concursants però no cancel·la ‘Supervivientes’

Telecino ha repatriat dos concursants de ‘Supervivientes‘ expulsats que encara es trobaven a Hondures. El ministeri d’Exteriors ha coordinat un vol amb Air Europa per portar-los a Espanya enmig del caos que es viu també en el país americà, que ja aplica mesures de tancament de fronteres per frenar els contagis de coronavirus. Telecino ha rebut moltíssimes crítiques al respecte, ja que s’està negant a cancel·lar el concurs. Sembla clar que no els importa gaire la situació actual, ja que opten per continuar amb els concursants allà i no portar-los a casa de tornada.

“La major part de l’equip de producció i els concursants han decidit quedar-se per completar el concurs”, resen fonts del ‘Huffington Post‘. Però quin sentit té això? Telecinco continua amb la idea de seguir amb el reality passi el que passi: “No obligarem a ningú a tornar. Si volen continuar allà, doncs que es quedin”.

Concursants de 'Supervivientes'   Telecinco

Concursants de ‘Supervivientes’ / Telecinco

Una decisió que beneficia la cadena, per descomptat, que seguirà generant diners gràcies a un dels programes més seguits per l’audiència. No hem d’oblidar tampoc que els concursants van signar un contracte en el qual es comprometien a pagar un autèntic dineral si decidien abandonar. La cadena no ha suspès aquesta clàusula ni tan sols davant una situació de força major com la que travessa el país? Els famosos segueixen sense voler tornar a Espanya, una decisió controvertida que col·loca Telecinco en el centre de la diana per no suspendre el programa. De moment, però, tot seguirà igual  malgrat les crítiques.

Nou comentari